undefined undefined
www.niculeasa.ro

News

Read about our latest news.

Avocatii NICULEASA LAW OFFICE au antrenat echipa Colegiului Juridic Franco-Roman de Studii Europene, castigatoare a concursului de procese simulate in materie de arbitraj organizat de ICC

27.05.2015

Le 20 mai 2015, l’équipe composée de Maria-Iulia Ariciu, Andreea-Paula Armanu, Monica Simona Corchis et Andreea-Ioana Vezeteu, et coordonnée par George Trantea et Bogdan Marculet, avocats associés coordinateurs du Bureau Français au sein de Niculeasa Law Office a fait preuve d’excellence au concours organisé par l’École de droit de Sciences Po Pariset le cabinet Clifford Chance. A travers cette compétition francophone, les équipes d’étudiants s’opposent sur un cas hypothétique d’arbitrage international en droit économique, devant un tribunal arbitral simulé et composé de personnalités reconnues du milieu de l’entreprise et de l’arbitrage. 40 participants francophones se sont affrontés à cette 10ème édition du CAIP.

Niculeasa Law Office doreste sa isi extinda echipa

23.03.2015

Biroul nostru doreste sa recruteze un avocat stagiar sau un avocat definitiv cu maxim 3 ani de experienta in litigii.

44 de predictii pentru 2014

12.12.2013

Colegul nostru, Madalin, a participat la 28 noiembrie 2013, alaturi de personalitati si specialisti din varii domenii la o seara de predictii privind evolutia Romaniei in 2014.

Suveranitatea normativa a MFP asupra mediului fiscal face foarte mult rau

04.04.2013

Fiscalitatea romaneasca sufera in acest moment de birocratie si mai putin de nivelul de impunere. Ar trebui sa ajungem la idealul in care un contribuabil mic sau mediu educat trebuie sa stie sa interpreteze singur legislatia fiscala. Suveranitatea normativa a MFP asupra mediului fiscal face foarte mult rau, a spus Madalin Niculeasa, fondatorul casei de avocatura Niculeasa Law Office, in cadrul conferintei Fiscal 2013 organizata de Wall-Street.ro.

Obama, un altfel de Robin Hood: va reusi America sa exporte supraimpozitarea bogatilor?

08.11.2012

Principala tema economica a campaniei prezidentiale a democratului Barack Obama, care a reusit sa castige un nou mandat de presedinte al Statelor Unite in fata republicanului Mitt Romney, a fost celebra "regula Buffett", masura care vizeaza supraimpozitarea celor cu averi mari. Obama poate fi privit ca un alt fel de Robin Hood, care ia de la bogati dar nu redistribuie saracilor, ci clasei de mijloc.

Niculeasa Law Office is looking for lawyers

29.10.2012

We are currently expanding our team and we want to provide you with the outstanding career oportunity you are looking for.

NICULEASA Law Office's profile on "The Lawyer"

04.09.2012

Please check our new online profile on "The Lawyer".

Niculeasa Law Office reclama Fiscul roman Comisiei Europene. Posibil infringement pentru incalcarea dreptului comunitar de catre statul roman

29.08.2012

Un calcul simplu conduce la concluzia ca, pentru a ajunge la un tribunal independent si impartial, un contribuabil trebuie sa astepte aproximativ doi ani si jumatate.

Avocatul Madalin Niculeasa: Avem tot mai putini antreprenori si mai multi oameni de afaceri [VIDEO]

02.07.2012

Avocatul Madalin NICULEASA a facut o intelegere cu el insusi si apoi cu clientii: "voi ramane in aceasta forma de exercitare a profesiei de avocat cat timp echilibrul intre avocatura si business nu se va rupe". In ultimii doi ani a simtit ca talerul balantei a inclinat catre afaceri in detrimentul avocaturii, asa ca a decis sa intre in antreprenoriat.

Interviu Madalin Niculeasa. Despre stil, avocati si afaceri

02.07.2012

Start-up: de la cariera intr-o mare casa de avocatura la propriul business in domeniu

02.07.2012

La mijlocul lui decembrie 2011, Madalin NICULEASA s-a decis sa renunte la functia pe care o avea intr-una din cele mai mari case de avocatura din Romania, pentru ca isi dorea sa ofere servicii de avocatura personalizate si sa aiba o viata personala echilibrata.

Proiectul Niculeasa 2.0

02.07.2012

Idealist, dar nu naiv, dupa cum se descrie chiar avocatul, Madalin NICULEASA spune ca acest proiect i-ar putea aduce un echilibru intre viata personala si profesie.

Avocatura de nisa

02.07.2012

Avocatul Madalin Irinel NICULEASA, care pana la inceputul acestui an a fost partener al firmei NNDKP (Nestor), a fondat propria firma, Niculeasa Law Office, specializata pe taxe, reglementare si litigii.